Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne Ustroń - pokoje z oddzielnym wejściem

Adres obiektu Sanatoryjna 27, Ustroń-Zawodzie, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Małgorzata i Bogdan Kupczyk
Dodano: 2016-06-13
Pobyt od: 2015-12-10 do 2016-06-13 IP: xx.254.198.33
 
 
  

Czego szukamy, gdy wyjeżdżamy ?!!! Ciszy, komfortu, swobody i prywatności ! To właśnie zapewnia pan Dzida ze swoimi pokojami i o dziwo - atrakcyjnymi cenami. Każdy z Nas oczekuje też, że spotka się z taktem i kulturą właścicieli. Takimi właśnie są gospodarze. Pobyt u państwa Dzidów pozwala zmienić miejsce i jednocześnie czuć się, jak w domu !!! Gorąco polecam, pewnym jest, że Wszyscy wrócą z pobytu w pensjonacie zadowoleni !!! Pozdrawiam państwa Dzidów.


Małgorzata i Bogdan Kupczyk - opinia o obiekcie Pokoje Gościnne Ustroń - pokoje z oddzielnym wejściem Małgorzata i Bogdan Kupczyk - opinia o obiekcie Pokoje Gościnne Ustroń - pokoje z oddzielnym wejściem
 
 

ewa
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-05 do 2013-08-16
 
 
 

Właśnie wróciłyśmy z córcią z dwutygodniowego pobytu w tym uroczym zakątku. Przemili właściciele. W pokoikach czyściutko i przytulnie. Do tego wszystkiego przepiękne widoki. Dziękujemy!!! Na pewno tam wrócimy. Ewa z córcią Anią


 
 

Aga i Maciej
Dodano: 2013-06-27
Pobyt od: 2013-06-21 do 2013-06-23
 
 
  

idealne i piękne miejsce na romantyczny pobyt dla dwojga. Niesamowite widoki , spokój , cisza i bardzo mili właściciele. Na pewno tam wrócimy. To był niezapomniany pobyt.


 
Jadzia i Bronek .
Dodano: 2010-09-13
Pobyt od: 2010-10-09 do 2010-12-10
 

Cudowne miejsce do "wypoczynku" , bardzo mili i dyskretni właściciele , bardzo przytulny i wygodny pokoik . Jeśli będziemy w Ustroniu to tylko w tym domu . Dziękujemy .


 
Sylwia i Kamil
Dodano: 2008-07-19
 

wróciliśmy z trzy dniowego pobytu w Ustroniu,jesteśmy zachwyceni i wypoczęci. Na pewno wrócimy tam jeszcze raz było przepięknie pozdrawiamy Sylwia i Kamil .


 
natalia
Dodano: 2008-06-05
 

było super zawsze będe Państwa domek polecała mili właściciele bardzo czysto i miło i napewnmo niedługo tam wrócimy pozdrawiamy Natalia i Marek 05,06,2008r


 
Madzia I Marek
Dodano: 2007-12-14
 

sliczne mijsce:) najlepsze dla zakochanych par:)) cuuudownie goraco polecam:)


 
Sylwia i Sebastian
Dodano: 2007-08-09
 

W tym cudownym miejscu spedzilismy cale dwa tygodnie lipca.To wymarzone miejsce na wypoczynek.Widok na gory,dywan gwiazd noca,spiew ptakow wczesnym rankiem!Czy do szczescia i wypoczynku trzeba czegos wiecej?Wszystkim tym,ktorzy kochaja cisze i piekno przyrody i mile chca spedzic czas-polecamy wlasnie to miejsce! Warunki mieszkaniowe na wysokim poziomie.A Gospodarze naprawde bardzo mili i zyczliwi!To byl cudowny czas w cudownym i bajkowym miejscu! Serdecznie dziekujemy za goscine i dobre slowo.Pozdrawiamy bardzo serdecznie i cieplo i obiecujemy zarazac tym miejscem naszych znajomych!A i sami mamy zamiar tu powracac.....


 
Paweł i PAulina
Dodano: 2007-07-17
 

ehh szkoda gadac CUD MIOD ORZESZKI raz bylem napewno nie raz jeszcze beda :)


 
Piotrek i Aneta
Dodano: 2007-06-16
 

Wymarzone miejsce na odpoczynek. Spokój i cisza,niesamowite widoki,warunki na wysokim poziomie,sympatyczni gospodarze.Gorąco polecamy Pozdrawiamy :)


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie